Rezultati odigranih mečeva 07/08.05.

Fudbaleri "Mladosti" savladali su ekipu "Tekstilac" iz Odžaka rezultatom 3:1 u 25. kolu Bačke zone. Strelac dva gola bio je Rančić, a jednom se upisao Jovović. U sledećem kolu odlaze na gostovanje u Bečej. Ekipa "Bratstvo 1946" pobedila je u gostima "Tavankut" sa 3:1. Strelci su bili Vuković i Šveljo, dva puta. U 26. kolu dočekuju "Žak" iz Sombora.

Fudbaleri "Terekveša" savladali su "Kordun" iz Kljajićeva u 24. kolu PFL Sombor. Bilo je 3:1, a strelci su bili dva puta Jelisavac i jedan put Uzelac. U sledećem kolu odlaze u Karavukovo na gostovanje "Poletu". 

Fudbaleri "Olimpika" učestvovali sa pet generacija na turnirima u Somboru FL Źak i Kinder iz Novog Sada.

  • generacije 2003. i 2005. osvojile su prvo mesto
  • generacija 2007. drugo mesto
  • generacija 2008. treće mesto.

Narednog vikenda na programu je turnir u Subotici, čiji je organizator škola fudbala Tika Taka.

 

Futsaleri ekipe "Apa futsal" pobedili su "Forum" iz vršca sa 3.1 i tako osvojili treće mesto u sezoni. Strelac je dva puta bio Prole, dok je mrežu jedanput zatresao Lazarević.

Rukometaši "Apatina" izgubili su od ekipe "Inđija" na gostovanju u 19. kolu Prve lige grupa Sever rezultatom 33:26. Najviše pogodaka postigao je Čedomir Milojević - ukupno pet. U sledećem kolu sastaju se sa ekipom "Vladimirovac" kod kuće.

Ovog vikenda je počela i Vojvođanska šahovska liga u kome su šahisti apatinskog kluba "Vulkan Protektor" gostovali Hajduku iz Kule. U derbiju prvog kola, Apatinci su odigrali nerešeno 3:3. Pobede za  goste su ostvarili Željko Andabaka i Trivo Kuridža, dok su pola poena osvojili Milan Obradović i Tibor Deže. Jedini poraz  je pretrpeo Branko Ćopić, dok je omladinska tabla predala meč bez borbe,zbog učešća juniora na kadetskom prvenstvu Srbije. U nedelju se igra drugo kolo u kome "Vulkan" dočekuje šahiste "Crvenke".

(Naslovna fotgrafija: Terekveš - Kordun)

 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar