Rukometaši posle 3 godine otvaraju kod kuće
30.11.-0001.

I za rukometaše počinje nova sezona, ovu sezonu pored novog golmana koji je pozajmljen iz redova RK VRBAS-a obeležiće i druga mlada lica iz mladog pogona RK APATINA. Nakon dugih priprema i odrađenog turnira u Italiji, apatinski rukometaši će imati priliku da se pokažu i pred domaćom publikom. Ovakvu priliku dugo nisu imali, pošto su u prethodnih nekoliko sezona takmičenje u svojoj ligi uvek počinjali gostovanjima.

Ekipa Apatina je u većoj meri ostala ista, otišao je jedino golman Nikola Bogojević koji je napustio ekipu i prešao u redove RK SOMBORELEKTRO. Nema velikih i značajnih pojačanja, osnovu ekipe čine kao i do sad rukometaši koji su stasali u mlađim kategorijama rukometnog kluba, dok će Bogojevića na golu zameniti Petar Đukić.
Pored nekoliko novih lica koja ćete moći da gledate u redovima "plavo-belih anđela" tu su i neka stara imena poput Jugoslava Kreca, Radovana Solaća, Perice Bajića... Ovi momci uz pomoć svojih mladih kolega će pokušati u prvom kolu druge rukometne lige sever da savladaju ekipu "Crvenka 2" i tako na najbolji mogući način započeti novu takmičarsku sezonu. Utakmica je zakazana za petak od 20 sati, pa vas pozivamo da dođete i podržite novu-staru ekipu plavo-belih, a oni će vam to sigurno vratiti požrtvovanom igrom na terenu. Napred \'PLAVO-BELI\'


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar