Rukometaši preuzeli lidersku poziciju, sledi \'vruće\' gostovanje u Futogu
30.11.-0001.

U okviru 6. kola DRLS grupa Sever, apatinski rukometaši dočekali su ekipu Crvenke i ubedljivo je porazili rezultatom 37:16 (17:4).
Drugi tim Crvenke je doputovao u Apatin u kombinovanom pionirsko-kadetskom sastavu i od samog starta meča se znao ishod pobednika.
Uprkos tome što u sastavu nije bilo Stevana Oljače i Jugoslava Kreca domaći rukometaši nisu imali previše problema sa protivnicima, a već od 25. minuta trener Milan Petrović daje šansu svim igračima koji su u prethodnim mečevima imali manju minutažu.

Momci to sjajno koriste i nagrađuju stotinak ljubitelja rukometa koji su se okupili u hali osnovne škole sjajnom rukometnom predstavom.
Ovim trijumfom Apatinci su sa skorom od četiri pobede i dva poraza, izbili na čelo tabele, a tu poziciju dele sa još tri ekipe.
Jedna od njih je i naredni protivnik plavo-belih. Reč je o ekipi Metalac iz Futoga, koja će Petrovićevu četu dočekati narednog vikenda.

Apatinske rukometašice izgubile su u 6. kolu DRLS grupa Sever od ekipe Želja iz Žablja rezultatom 29:16 (13:8).
Popularne apatinske "gracije" nalaze se trenutno na sedmoj poziciji na tabeli sa četiri osvojena boda, a u narednom meču dočekuju drugoplasirani Vrbas.
Susret se igra u petak 1. novembra sa početkom u 16 sati i 30 minuta, u hali O.Š. Žarko Zrenjanin.

Rajko Bošković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar