Selektor Peruničić odlučio: Peđa među Orlovima

Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije, Nenad Peruničić, objavio je spisak igrača na koje računa na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. koje će po prvi put u istoriji biti održano u tri zemlje - Austriji, Švedskoj i Norveškoj, uz učešće 24 umesto 16 nacionalnih timova.

Za duele sa Belgijom u Zrenjaninu (24.oktobar ) i Švajcarskom četiri dana kasnije u Cugu, selektor Peruničić pozvao je 23 igrača sa inicijalnog šireg spiska od 28. Među pozvanima je i apatinski internacionalac Predrag Vejin koji trenutno nastupa za "Železničar 1949" iz Niša.

Poziv Vejinu je još jedna potvrda vanserijskih kvaliteta ovog igrača koji je karijeru počeo u RK "Apatin". Reprezentacija se okuplja u nedelju, 21. oktobra nakon čega sledi trenažna faza u Zrenjaninu do meča sa Belgijancima. Posle utakmice u "Kristalnoj dvorani", "Orlovi" će vreme do odlaska u Švajcarsku provesti u Beogradu gde će se spremati za ovaj susret.

 
Izvor: Apatinska plovarica
Foto: nasbiro.com
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar