Selo malo šampiona dalo, Prigrevčani na pola puta do ispunjenja sna!

Ono čemu su se ljubitelji fudbala u Prigrevici, ali i celoj apatinskoj opštini na početku sezone potajno nadali, sada deluje sasvim realno. Nakon istorijskog uspeha i plasmana u Srpsku ligu, Prigrevčani su u situaciji da za samo godinu dana načine i dodatni korak, plasiraju se u Prvu Telekom ligu Srbije (drugi rang takmičenja u našoj zemlji) i zauvek obezbede svoje mesto u nekim novim knjigama, u sportskim almanasima nekih budućih autora. Izabranici trenera Slobodana Bačića na sjajan način su završili polusezonu i savladali u Subotici jedan od najstarijih klubova naše države, kolektiv koji je kroz istoriju dao nekoliko velikih fudbalskih imena, ekipu Bačke 1901 rezultatom 1:0 (0:0).

U Subotici se igrao borben meč, na ne baš najboljem terenu. Bilo je teško Prigrevčanima u prvom poluvremenu i protiv vetra koji je poprilično duvao i usporavao napade, ali i pored toga Bratstvo je kontrolisalo posed lopte i igru. Na predah se otišlo bez golova.

U nastavku su gosti pojačali pritisak, a domaćin se dobro i organizovano branio sve do 73. minuta. A onda – minijatura Makara. Primio je loptu u 16 metara leđima okrenut golu, povukao u desnu stranu i poslao neodbranjiv šut – gol za 1:0 vredan jesenje titule!

Ono što raduje jeste i povratak Noskovića posle duže pauze, a kako se najavljuje trenutni igrački kadar biće dodatno pojačan na proleće, pa se sa sigurnošću može reći da su Prigrevčani najveći favorit da srpskoligašku trku završe na prvom mestu na tabeli.

(Tabela preuzeta sa sajta www.srbijasport.net)

Za Bratstvo su na meču u Subotici nastupali: Ićitović, Bajčev, Faber, Ivanović, Vejnović, Grabež, Bursać, Erak, Zeljko, Šveljo i Makar. U drugom poluvremenu šansu su dobili i Vuković, Nosković i Vladetić.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar