Škorić odobrio, Kenić potpisao, još samo pet dana do početka MML
30.11.-0001.

U petak je u Plavoj sali Skupštine Opštine Apatin potpisan Ugovor o prenosu prava za Mini-Maksi ligu izmedju direktora Dečije fudbalske asocijacije Vladana Škorića i predstavnika tehničkog organizatora lige Fudbalskog kluba Olimpik, profesora Sretena Kenića i Gorana Kecmana.
Potpisivanju ugovora su prisustvovali i predstavnici Opštine Apatin Miodrag Bakić i Mirko Cvetićanin, koordinator za bazični fudbal Fudbaskog Saveza Srbije Velimir Šargić, i sekretar Fudbaskog saveza Opštine Apatin Miodrag Drljača.

Zamenik predsednika opštine, Miodrag Bakić je na početku sastanka pozdravio prisutne i izrazio zadovljstvo što će još jedan ugovor, koji će afirmisati sport i zdrav život, biti potpisan upravo u našem gradu.

Direktor DFA, Vladan Škorić je istakao da je Mini-Maksi liga veliki projekat koji je masovno podržan u Srbiji, ali i sa oduševljenjem pozdravljen od strane UEFA-e.

Snimak sastanka na kojem je potpisan ugovor o prenosu prava za MML




U ovom takmičenju, koje u našem gradu počinje 27. oktobra, igraće preko 600 dečaka, najmlađih fudbalera, iz četrdesetak klubova, izjavio je  Sreten Kenić, jedan od trenera u FK Olimpik.
Nema sumnje da je ovo veliki događaj i ispit za FK Olimpik koji je posle samo četiri godine postojanja svojim rezultatima, radom, zalaganjem i istrajnošću doprineo da se Mini-maksi liga doseli u naš grad.

Rajko Bošković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar