Spartak arhiviran, na redu Srem
30.11.-0001.

Rukometaši Apatina poraženi su u osmini finala Kupa Vojvodine na domaćem terenu od ekipe Spartak Vojput 21:31 (10:15).
Podatak da su Apatinci prvi gol na meču postigli posle više od osam minuta igre dovoljno govori o odnosu snaga na terenu, pa je pobeda čete Branislava Zeljkovića apsolutno zaslužena.

Nekoliko puta domaći tim je imao priliku za rezultatski priključak, ali su Subotičani znali da prebace u višu brzinu i opravdaju ulogu favorita.
U redovima Apatina najbolji je bio kapiten Milojević sa 5 postignutih golova, novajlija Drašković je 4 puta zatresao protivničku mrežu, dok su 3 gola dali Baić, Oljača i Kljajić.
Najefikasniji u jednom od najboljih superligaških timova bio je Kaltak sa 6 pogotaka, a pratili su ga Kovačević i Čupić sa 4 postignuta gola.

\"\"

Hoće li se Krec i drugovi razbuditi videćemo već danas kada u halu O.Š. Žarko Zrenjanin dolazi Srem iz Sremske Mitrovice.
Meč se igra u okviru 2. kola DRLS grupa Sever, i počinje u 20 sati i 30 minuta. Podsećamo da je susret prvog kola, u kojem su Apatinci trebali igrati u Česteregu odložen.

\"\"

Snimak meča RK Apatin-RK Spartak Vojput možete pogledati danas u 15 sati,  kao i sutra u 20 sati, a slike sa ovog susreta gledajte u našoj foto-galeriji.

Rajko Bošković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar