Stojšić razbudio Prigrevicu - lokalni derbi pripao domaćinu

Crni niz prigrevačkog Bratstva prekinut je u 9. kolu Srpske lige - grupa Vojvodina.
U derbiju začelja domaćin je savladao somborski Radnički rezultatom 3:1 (1:0) i tako zabeležio prvi trijumf nakon prvog kola kada je u Prigrevici savladan Radnički iz Šida. Ekipe sa ovim imenom očigledno prijaju Prigrevčanima.

Zoran Stojšić je bio čovek odluke! Prvi gol je postigao glavom nakon sjajnog centaršuta Srđana Vukovića, a minimalnim rezultatom u korist Bratstva završeno je prvo poluvreme.

I drugi deo meča počinje inicijativom domaćih. Posle šuta Mirosavljeva, Stojšić odlično reaguje na odbijenu loptu i šalje je u nebranjeni deo mreže.

Sve što su gosti uspeli da urade na ovom meču jeste da smanje na 2:1 nakon povratne lopte i nepažnje domaćih. Pobedu Bratstva potvrdio je Tomanović koji se nakon kornera najbolje snašao u šesnaestercu Radničkog.

Prigrevčani su na ovom meču bili bez prvog trenera Dragog Bogića, zbog njegovih obaveza oko polaganja za profi licencu, a za domaćina su nastupili Studen, Kukolj, Perović, Čupić, Ćuća, Tomanović, Vuković, Mandić, Mitrović, Stojšić i Mirosavljev.

(Tabela preuzeta sa sajta www.srbijasport.net)

Veliki izazov je pred Prigrevčanima narednog vikenda.
U nedelju 19. oktobra Bratstvo putuje u Sentu na megdan istoimenoj ekipi koja se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli. Meč počinje u 15 sati.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar