Šveljo i Nosković su prave napasti, Vukovićev penal potvrdio totalnu dominaciju (FOTO) (VIDEO)

Iako oslabljeni neigranjem četvorice igrača, fudbaleri prigrevačkog Bratstva upisali su nova tri boda u meču 18. kola Srpske lige - grupa Vojvodina. U susretu u kojem su imali potpunu terensku dominaciju sa gotovo 75% poseda lopte u svojim nogama, u kojem su stvorili mnogo izglednih prilika i dva puta pogodili okvir gola prigrevački crveno-beli uspeli su i da postignu dva gola i na taj način savladaju temerinsku Slogu rezultatom 2:0 (1:0).

Prva prilika na susretu viđena je u 14. minutu kada je Nosković pokušao ali je pogodio spoljni deo mreže iz dosta teške situacije, a samo minut kasnije aplauze domaće publike izmamio je Srđan Vuković nakon što je pogodio prečku sjajnim šutem sa dvadesetak metara od gola gostiju. Imali su tokom prvog dela igre domaći još nekoliko izglednih prilika, a jedini gol u ovom periodu utakmice viđen je u 26. minutu kada je nakon Vukovićevog kornera najsnalažljiviji u šesnaestercu Sloge bio Ognjen Šveljo za vođstvo ekipe Bratstva.

U prvih desetak minuta igre u drugom poluvremenu videli smo bar pet izglednih situacija pred golom Stanivuka kojeg su domaći igrači poprilično razbranili. Šveljo i Nosković su konstantno vršili pritisak na poslednju liniju gostiju, disali im za vratom i stvorili nekoliko dobrih prilika. Pokušavali su i Balabanović, Vuković, Makar, a Faber je takođe u tri navrata oprobao šut sa distance i bio veoma blizu. Meč je rešen u 77. minutu kada je Šveljo iznudio jedanaesterac, a siguran sa bele tačke bio je kapiten Srđan Vuković za konačnih 2:0.

(Tabela Srpske lige - grupa Vojvodina)

U narednom 19. kolu Srpske lige - grupa Vojvodina Bratstvo igra u Beočinu protiv domaćeg Cementa. Meč je na programu u subotu 01. aprila sa početkom u 15 sati i 30 minuta.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar