U pripremi veliki turnir APATINSKI POBEDNIK 2011
30.11.-0001.

Posle dva turnira (Sonta i Odžaci) sa kojih su apatinski karatisti doneli pregršt medalja u pionirskoj konkurenciji, sledi provera nada, kadeta i juniora, nosioca braon i crnih pojaseva. Naime, 30. oktobra, Petar Bajić, Veljko Supić, Miloš Bursać, Milka Aćimović i Tamara Serdar, pokušaće u Republici Srpskoj u Modriči u izuzetno jakoj konkurenciji da potvrde dobru formu pred KUP SRBIJE koji će se 6. novembra održati u Velikoj Plani.
19. novembra 2011.  karate klub PARTIZAN iz Apatina priprema veliki turnir APATINSKI POBEDNIK 2011, na kome će učešće uzeti takmičari iz Srbije, Republike Srpske, Federacije Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske i Mađarske. Očekuje se učešće reprezentacije Srbije na apatinskom turniru koji će vikend posle toga ići u Sloveniju na jedan od najvećih turnira srednje Evrope. Jedan od istaknutih članova te reprezentacije je i apatinski karatista Petar Bajić, zvanični prvak Evrope u borbama u kategoriji +65 kg.
Prema rečima trenera apatinskih karatista, Milorada Mrđe, teška materijalna situacija u sportu nije omela planove Kluba da sa svojim takmičarima u 2011. godini ode na sve planirane turnire. Bajićeva medalja sa Prvenstva Evrope svakako je jedan od najvećih uspeha kluba u ovoj godini i veliki je podstrek njegovim klupskim drugovima da svakodnevno uporno treniraju.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar