Uspeh apatinskih atletičara u Valjevu i Plitvicama
Članovi Atletskog kluba Apatin proteklog vikenda nastupili su na drugom Valjevskom polumaratonu gde je, u konkurenciji od preko 300 takmičara i takmičarki, pobedu u muškoj konkurenciji odneo Zoran Radičanin, dok je u ženskoj konkurenciji Snežana Milošević osvojila treće mesto. 
 
Zoran Radičanin je stazu istrčao za 1 sat 23 minuta i 01 sekundu, a Snežana Milošević za 1 sat 43 minuta i 51 sekunde. Polumaratonsku stazu u Valjevu uspešno su pretrčali i članovi AK Apatin Predrag Vejin i Dragomir Ilić
 
Zoran Radičanin je odmah po završetku polumaratonske trke u Valjevu nastavio put aerodroma Nikola Tesla u Beogradu gde je učestvovao na trci BEG Runway Run koja je održana na pisti aerodroma, sa startom posle ponoći i na deonici od 5 km i 450 metara, osvojio 4. mesto u muškoj konkurenciji. Na trci je nastupilo oko 700 takmičara.  
 
Prethodnog vikenda članica AK Apatin Marija Bubalo učestvovala je na tradicionalnom Plitvičkom polumaratonu, gde je uspešno pretrčala deonicu od 21 km i 97 metara. 
 
U subotu, 15. juna, seniori AK Apatin nastupiće u velikom broju na 11. Trci prijateljstva u Kuli, gde se očekuje učešće preko 1000 učesnika, dok će u nedelju mladi apatinski atletičari predvođeni trenerom Bojanom Tomaševićem nastupiti na finalnom takmičenju u mini višeboju koje se održava u Crvenki. 
 
 

   


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar