Uspeh ženskog kuglaškog kluba Apatin

Kuglaški klub "Apatin" je uspešno završio sezonu, na visokom četvrtom mestu u Super ligi Srbije.

Osvojili su dosta medalja u svim kategorijama takmičenja, kao i treće mesto u kupu Srbije. Time su osigurali učešće na NBC kupu koje se održava u Slavonskom brodu u oktobru.

Ovog vikenda u Banji Junaković na programu su bile prijateljske utakmice pionirskih, kadetskih i seniorskih selekcija Srbije protiv Slovenije. Istovremeno ove utakmice su i priprema za svetsko prvenstvo u Češkoj.
 
Iako je sezona gotova, devojke su nastavile sa uspesima. ŽKK "Apatin" se može pohvaliti da u redovima reprzentativki ima 4 svoje predstavnice, najviše do sada. 
U redovima pionirki su Noemi Heđbeli i Tamara Barać. Kod kadetkinja je Jelena Barać i najtrofejnija  Nataša Lemić koja je u seniorskoj ekipi reprzentacije.
Devojke su dale svoj maksimum što pokazuju i njihovi rezultati. Noemi, Jelena i Nataša su ubedljivo savladale svoje protivnice.
Noemi Heđbeli je osvojila i pehar kao najbolja pionirka na ovom takmičenju dve reprezentacije.
 
Mi im ovom prilikom čestitamo i želimo sve najbolje u budućim takmičenjima.
 
 
 
 
 
 
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar