Vremenski uslovi protiv fudbala
30.11.-0001.

U subotu 30. marta fudbaleri OFK "Mladosti" gostuju u Gakovu ekipi "Graničara".

Apatinci su u prvom kolu prolećnog dela prvenstva rutinski savladali ekipu FK "Polet" iz Karavukova sa 2:0 i smanjili zaostatak za liderom "Bratstvom" na 7 bodova. Gakovčani na svom terenu igraju dobro pa će Apatinci imati težak zadatak ukoliko žele novu pobedu i nastavak trke za prvo mesto.

Fudbaleri "Bratstva" iz Prigrevica nakon osvojenog boda, protiv ekipe Korduna, ponovo gostuju, ovaj put ekipi BSK-a iz Bačkog Gračaca. Prigrevčani imaju 7 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Mladost pa ukoliko ne žele da već u drugom kolu prolećnog dela prvenstva vrate glavnog konkurenta u borbu za prvo mesto, moraće sa teškog gostovanja u Gračacu da se vrate sa tri boda.

Utakmica se igra u nedelju, 31. marta u 15 sati i 30 minuta

Postoje indicije da će u slučaju lošeg stanja terena, celo drugo kolo Područne fudbalske lige grupa Sombor, biti odloženo.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar