Vule branio, Dange pogađao - za polufinale protiv Kuljana
30.11.-0001.

Igrači KMF Apa-futsal plasirali su se u četvrtfinale najmasovnijeg takmičenja na području Vojvodine.
Prvo kolo kupa donelo je neviđenu dramu u hali O.Š. Žarko Zrenjanin, posle koje su srećniji i spretniji bili domaći fudbaleri a plasman u narednu rundu izboren je nakon izvođenja penala, jer je u regularnom delu susreta bilo nerešeno 3:3 (0:0).
Gosti iz Rume, ekipa KMF Viking, pokazala se kao izuzetan protivnik, koji je tri puta vodio tokom 40 minuta igre, ali su Apatinci, ipak, pre svega zahvaljujući izuzetnoj borbenosti i boljoj fizičkoj pripremljenosti izborili aktivan rezultat.
Dvostruki strelac za KMF Apa-futsal bio je Uroš Danić, dok se jednom u strelce upisao Slobodan Marčeta.
Tek nakon sedme serije penala dobili smo pobednika susreta. Vukašin Bijelić je sačuvao svoju mrežu i slavlje žuto-crnih moglo je da počne.

Slike sa meca KMF Apa-futsal - KMF Viking pogledajte u našoj foto-galeriji, dok ćete snimak meča moći videti u sredu u video-galeriji našeg portala.

Četvrtfinale kupa igra se u subotu 22. februara sa početkom u 18 sati u hali O.Š. Žarko Zrenjanin. Protivnik Apatinaca biće ekipa KMF Hajduk iz Kule, sa kojom su Dubaićevi puleni do sad odigrali dva prijateljska susreta koja su završena 4:4, odnosno 1:2.
Nema sumnje da nas za pet dana očekuje još jedan futsal spektakl, pa koristimo priliku da pozovemo navijače i ljubitelje malog fudbala da ispune halu O.Š. Žarko Zrenjanin u što većem broju i pomognu apatinskim "milionerima" u borbi za polufinale.

Rajko Bošković


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar