Završen finalni turnir Beach Volley prvenstvo Vojvodine 2011.
30.11.-0001.

Finalni turnir Beach Volley prvenstvo Vojvodine 2011. održao se u petak i subota na Štrandu u Novom Sadu. Učestvovalo je po 12 muških i ženskih ekipa sa cteritorije cele Srbije i borili su se za pobednika turnira i nagradni fond od 140 000 rsd.
U muškoj konkurenciji igrali su najbolji parovi iz Srbije, a prvo mesto osvojili su igrači iz Novog Sada Antonić-Tatić koji su  u finalu pobedili Žumberu-Bračulja ekipu koja je pobedila na turniru u Apatinu.
U ženskoj konkurenciji pobedile su Isailović (igračica C Zvezde)- Medan (igračica iz Novog Sada). Pobednice Apatinskog turnira Nikšić-Volić su zauzele 4 mesto. Jeidini region koji je imao predstavnike u polufinalu u muškoj i u ženskoj konkurenciji je bio Apatin, a pobednici turnira iz Apatina su se plasirali u polufinale.
Turnir je bio sjano organizovan, odbojkaški savez Vojvodine komisija na pesku čiji je član i Popović Miloš je dobila sve pohvale. Medalje za prve tri ekipe je uručio predsednik odbojkaškog saveza Vojvodine Rajko Kijac, dok su pehare predali promoter turnira Slobodan Boškan-naš proslavljeni reprezentativac i Popović Miloš-član komisije za bič volej na teritoriji Vojvodine.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar