Zvezda odolela Prigrevčanima, Bratstvo i dalje na samom vrhu

Fudbaleri prigrevačkog Bratstva su u okviru 9. kola Srpske lige – grupa Vojvodina odigrali nerešeno 0:0 na gostovanju u Novom Sadu protiv Crvene zvezde.

Domaćin je od starta meča imao samo jednu nameru na ovoj utakmici a to je destrukcija igre Prigrevčana i odbrana svog gola. Bratstvo je pokušavalo svih 90 minuta da postigne pogodak i osvoji nova tri boda, ali u uslovima u kojima je igrana utakmica u Novom Sadu, na malom terenu sa silno motivisanim domaćinom, nije bilo previše prilike za to. Tim iz Prigrevice je i pored ovog nepovoljnog rezultata ostao na čelu Srpske lige, zajedno sa Dunavom iz Starih Banovaca i sa najvišim šansama da na tom mestu završi jesenji deo prvenstva.

Bratstvo već u sredu 12. oktobra igra utakmicu u područnom kupu protiv Zadrugara iz Srpskog Miletića, a u narednom kolu lige tim Bratstva će biti slobodan. Sledeći prvenstveni meč Prigrevčani igraju u Zrenjaninu 22. oktobra protiv domaćeg Radničkog.

(Tabela preuzeta sa sajta www.srbijasport.net)


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar