Dan mladih - sportski dan na Štrandu

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obići će štandove i terene omladinskih i sportskih organizacija koje učestvuju u programu obeležavanja Međunarodnog dana mladih. Nakon toga, gradonačelnik i ministar učestvovaće u Revijalnoj košarkaškoj utakmici zajedno sa poznatim sportistima i stipendistima Fonda za mlade talente.

Program obeležavanja Međunarodnog dana mladih počinje u 17 sati, trajaće do 22 sata, a učestvuju brojne nevladine organizacije, studentske i školske organizacije, Fond za mlade talente kao i Sportski savez Srbije.

Posetioci novosadskog Štranda imaće priliku da se oprobaju u različitim sportskim i rekreativnim aktivnostima, da učestvuju u edukativnim radionicama, ali i da uživaju u svirci mladih bendova koja je predviđena od 20 sati do 22 sata na glavnoj bini Štranda.

(Foto: Večernje novosti)


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar