Međunarodna izložba fotografija, Zrenjanin, od 1. do 22. septembra 2015.

U utorak, 1. septembra sa početkom u 19 sati u Malom salonu Narodnog muzeja Zrenjanin biće otvorena 11. Međunarodna izložba fotografija pod nazivom Sve dobre stvari su divlje i slobodne.

Izložbu organizuju Nacionalni park Fruška gora i Narodni muzej Zrenjanin. Ovo je jedanaesta međunarodna izložba fotografija i biće zapravo retrospektiva prethodnih deset koje je organizovao Nacionalni park Fruška gora povodom obeležavanja 24. maja, Evropskog dana parkova.
Na ovoj izložbi biće postavljeno 40 fotografija, po četiri odabrane sa svake dosadašnje. Autori odabranih fotografija su iz raznih krajeva sveta, a na dosadašnjim izložbama učestvovalo je više stotina autora iz oko 50 zemalja.

Prethodne izložbe od kojih je svaka izazvala veliko interesovanje publike bile su: Čudesni svet vilinskih konjica, Kroz paukovu mrežu, Leptiri, Orhideje sveta, Vodozemci i gmizavci, Tvrdokrilci, Ptice grabljivice, Carstvo gljiva, Sisari i Zaštićena planeta.

Izložba će biti otvorena do 22. septembra ove godine.

Ukoliko u ovom periodu posetite Zrenjanin, naša je preporuka da pogledate i izložene fotografije.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar