Besplatni putujući r’n’r spektakl stiže u Sombor
30.11.-0001.

Gradska kuća u Somboru preobraziće se u kuću rokenrola, bar u petak 27. aprila, kada će se upravo na ovom mestu zaustaviti Jelen top 10 karavan. Koncerti organizovani u okviru Jelen top 10 turneje u Šapcu, Sremskoj Mitrovici i Vranju, naišli su na fantastične reakcije publike željne kvalitetnog provoda i žive svirke, a dobre vibracije očekujemo i na severu Srbije.
Somborci, pripremite se za celovečernju đusku uz Darkwod Dub, Električni orgazam, Hypnotized, Kandu, Kodžu i Nebojšu i Bjesove! Petak je najbolji dan za izlazak u grad, a i ulaz je besplatan - poručuje ekipa Jelen top 10 turneje.
Srđan Gojković Gile, frontmen Električnog orgazma je za Jelen top 10 portal nedavno izjavio: „Mi, u suštini, najviše volimo da sviramo i da putujemo, tako da turneja nikad dosta. To je potreba koju stalno moramo da zadovoljavamo“. Jelen top 10 ovu potrebu rado ispunjava, na radost svih poštovalaca kvalitetnog domaćeg zvuka.
Sa Giletom isto mišljenje dele i ostali bendovi koji nastupaju na ovoj jedinstvenoj turneji koja će posetiti ukupno devet gradova u Srbiji i prestonicu Republike Srpske. Kao i do sada, ljubitelji rokenrola će biti u prilici da upoznaju neke od svojih omiljenih Jelen top 10 muzičara učešćem u mini kvizu znanja koji se organizuje na zvaničnoj Jelen top 10 facebook strani http://www.facebook.com/jelentop10. Tačne informacije o terminima, mestima, izvođačima, kao i brojna iznenađenja očekuju vas na: http://www.jelentop10.com/ihttp://www.facebook.com/jelentop10.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar