Apatinac Milan Ćosić frontmen popularne novosadske grupe Negde između
Autor: Redakcija
06.06.2018.

Kada je u novembru prošle godine grupa “Negde između” izbacila svoju prvu autorsku numeru “Grad od soli”, publici su ponudili drugačiji zvuk. Dobar prijem numere kod publike dao je momcima iz benda vetar u leđa da rade još bolje i ponude nešto drugačije.


Početkom nedelje objavljena je i druga numera benda, pod nazivom “Kad jutro probudim”, a koja već prvim slušanjem ostavlja osvežavajući utisak.


Tekst i muziku za numeru potpisuje Milan Ćosić, dok su aranžman odradili članovi benda “Negde između” i Dejan Filipović. Za vokal i saksofon zadužen je Milan Ćosić, ritam gitara – Marko Kovačević, solo gitara –  Neven Tomić, bas gitara – Igor Tasić dok je za bubnjevima Branko Gluvanjić.


Kao i u prvom spotu glavne uloge tumače Aleksandra Đorđević i Nemanja Mijanović.


Apatinac, Milan Ćosić, inače frontmen grupe ističe da je ovaj projekat nastavak priče koji je od sada dostupan svima putem youtubea.

https://www.youtube.com/watch?v=CtsevkOAGns

- Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u stvaranju ovog spota, kao i onima koji će deliti, lajkovati i komentarisati video. Malo je ovde mesta da kažemo sve što želimo i osećamo, ali dovoljno da vas pozovemo da uživate u ljubavi, stoji u saopštenju grupe na njihovoj zvaničnoj facebook stranici.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar