Cveće - idealan poklon za rođenje bebe
Autor: Redakcija
16.10.2018.

Bliži se i taj dan, mezimac stiže na svet, ali šta pokloniti budućoj mami? Radost, sreća, veselje, u većini porodica se pravi opšte slavlje kada stigne na svet mali bebac. Dok najbliži slave, rodbina i prijatelji razmišljaju i o poklonu, a ne samo o slavlju.

Sa svih strana stižu cestitke za rodjenje, stižu i pokloni, ali dilema je uvek ista. Šta kupiti detetu, a šta novopečenoj mami?

Najmanji problem je izabrati klasičan poklon, a uz njega uvek ide i cestitka za rodjenje. Ali, budite drugačiji. Izaberite neočekivani poklon i oduševite sve.

Zašto je buket cveća idealan poklon za rođenje deteta?

Sve mame nakon porođaja najviše vremena provode kod kuće sa bebom. Mame koje nisu navikle da provode mnogo vremena u kući, pogotovu zaposlene dame koje stalno negde putuju, moraće da nađu način kako da animiraju ne samo dete, nego i sebe.

E pa, u tom slučaju najbolji način da se mama zabavi, adom osveži i ulepša jeste kupovina cveća. Iznenadite svoju prijateljicu neobičnim cvetnim aranžmanom, a dobra prilika za to je dostava cveca na kućnu adresu.

Dok se još bude slavilo i dok budu pristizali pokloni i cestitke za rodjenje deteta, neka se vaš poklon izdvoji od ostalih. Lepo aranžiran buket, meda od cveća ili cvece u saksiji uneće novu svežinu u dom vaše prijateljice.

Dostava cveca ili cvece u saksiji?

Pre kupovine cveća, prvo proverite da li je neko od ukućana alergičan na cveće! Ako želite da vaš savršen buket cveća ima svrhu, uverite se da niko u porodici novorođenog deteta nije alergičan na cveće. U svakom slučaju, čak i da nemate način kako da proverite, onda nećete pogrešiti ako izaberete cvece u saksiji. Bambus ili orhideja, izbor je na vama.

Želite li samo buket cveća ili cvece u saksiji? A boja? Prvo izaberite željeno cveće, pa onda odlučite da li biste radije da bude dostava cveca na kućnu adresu ili buket po želji, pa tek onda birajte boju.

Iako su tipične boje za dečaka plava, a za devojčicu roze, budite drugačiji. Za devojčicu birajte ljiljane, a za dečake cvetnog medu od ruža i hrizantema. Originalno, zar ne?

Aroma cveća je važna!

Važno je obratiti pažnju i na aromu cveća, te se trudite da izbegavate cveće sa jakom aromom. Buketi od svežeg cveća trebalo bi da budu mekanog mirisa. Ako je aroma jaka, kao što je to slučaj sa jorgovanima, bebi će smetati, a sigurni smo da to ne želite.

Možda je onda najbolje rešenje dostava cveca na kućnu adresu. Cvece u saksiji je takođe odličan izbor, a taman će mama imati o čemu da brine pored brige o bebi.

Cvecara online radi za vas!

Ako u toku radnog dana ne možete da stignete da izaberete poklon, a tek nemate vremena da svratite na lice mesta, onda je cvecara online tu za vas. Savršeni cvetni aranžmani pripremaju se veoma brzo, a prilagođavamo cvetne aranžmane svakoj prilici.

Uz buket cveća možete dobiti i cestitke za rodjenje, a po želji mogu da se dodaju bombonjera, piće ili igračka za dete. Iznenadite svoju prijateljicu, pošaljite cvetni aranžman na kućnu adresu, jer dostava cveca na kućni prag uvek je odličan način da iznenadite novopečene roditelje.

Ukrasite buket po želji, neka vaš poklon bude savršen!

Foto: Pixabay / Pezibear


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar