GO SNS Novi Sad SAOPŠTENjE ZA MEDIJE: DEMOKRATSKA STRANKA SRBIJE PONOVO ŽELI DA BUDE PRIVEZAK KOALICIJE
Lokacija: Srbija i svet
20.07.2018.

Najavljeno ujedinjenje pojedinih opozicionih stranaka u koaliciju, sa jedinom željom da pošto-poto zajedno pređu izborni cenzus, podstaklo je i Demokratsku stranku Srbije da pokuša da se dodvori nekadašnjim ljutim protivnicima Zoranu Živkoviću, Borislavu Novakoviću, Borisu Tadiću, Vuku Jeremiću i sličnima kako bi ih primili pod svoje skute. Po mišljenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu, najbolji pokazatelj koordinacije stranaka koje jedva da i postoje, su svakodnevna saopštenja kroz koja se plasiraju neistine i tobožnja zabrinutost za interese Novog Sada i Novosađana.

Tačno je da je situacija u Javnom gradskom saobraćajnom preduzeću teška, ali onima koji prate događaje u javnom sektoru grada, a ne bave se paušalnim ocenama u ispraznim saopštenjima, poznato je da su pre nekoliko meseci preduzete hitne mere za rešavanje nagomilanih problema u ovom preduzeću. Usledila je smena rukovodstva, ali i nabavka novih autobusa i opreme, kako bi se usluge građanima podigle na viši nivo. Vozni park se obnavlja i menjaće se i dalje u skladu sa finansijskim mogućnostima Grada, tako da nikako ne stoji kritika Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije da je bezbednost građana ugrožena. Ono što je ugroženo jeste opstanak pomenute stranke, večitog priveska većine predizbornih i postizbornih koalicija, kako u Novom Sadu, tako i u Republici.
Gradska vlast u stalnom je kontaktu sa predstavnicima rukovodstva , kao i Sindikata JGSP i ulažu se veliki napori da ovo preduzeće stane na zdrave noge. Oni koji sanjaju o štrajkovima i i obustavama prevoza na jesen, jer bi im to donelo političke poene, mogu slobodno da nastave da maštaju o tome. Za to vreme Srpska napredna stranka, zajedno sa koalicionim partnerima, baviće se mnogo konstruktivnijim stvarima koje doprinose boljitku našeg grada.
 
Izvor: GO SNS Novi Sad
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar