Nezaposlenost u Vojvodini na istorijskom minimumu
Lokacija: Srbija i svet
27.06.2019.
-Protekle tri godine, iza nas, jasno pokazuju da je tim kojim sam rukovodio sposoban da menja stvari na bolje u AP Vojvodini. Realizovali smo 90 posto postavljenih ciljeva u programu rada Pokrajinske vlade, a tiču se ekonomskog razvoja pokrajine. Radili smo, pre svega, u delu podsticaja investicija što je rezultovalo stopom nezaposlenosti od 8,5 procenata, što je istorijski minimum u pokrajini – rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.  
 
To je bio naš glavni cilj, rekao je Mirović i dodao da se radilo paralelno i u svim ostalim oblastima društvenog života, uz značajnu pomoć Vlade Republike Srbije.   
 
-Verujem da smo opravdali poverenje građana i očekujem da do kraja mandata uradimo još puno. Uredili smo naše finansije, a dokaz za to je prvi pozitivan izveštaj koji je Državna revizorska institucija dala na neki finansijski izveštaj o kontroli budžeta u sistemu teritorijalne organizacije koju čine lokalne samouprave i autonomne pokrajine – rekao je Mirović

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar