Sanja Maleš u dresu Srbije na Evropskom prvenstvu u Švedskoj
Lokacija: Srbija i svet
27.06.2019.

Evropsko prvenstvo 2019. u beach – volley za igračice i igrače do 20 godina održaće se od 27. do 30. juna u Geteborgu, u Švedskoj, a Srbiju će predstavljati Sanja Maleš i Teodora Joldić u ženskoj, i Marko Makarić i Uroš Muškinja u muškoj konkurenciji. 

Ženska Reprezentacija Srbije je u grupi sa Italijom, Austrijom i Ukrajinom, dok se muška reprezentacija nalazi u grupi sa Poljskom, Španijom i Rumunijom. Prvu utakmicu srpske reprezentativke igraju danas protiv Italije u 15 časova, sutra protiv Austrije, a u poslednjem kolu protiv Ukrajine. Muška reprezentacija u prvom kolu nastupa protiv Španijeu 13:30 časova. Sutra sledi meć protiv Poljske i na kraju protiv Rumunije. 
 
U glavnom žrebu u obe konkurencije će nastupiti po 32 ekipe podeljene u 8 grupa. Pobednici grupa će izboriti direktan plasman u osminu finala, dok će drugoplasirane i trećeplasirane ekipe igrati u razigravanju za plasman u osminu finala. 
 
Zatvoreni centar za Beach Volley u Geteborgu je najveći zatvoreni centar za odbojku na pesku na svetu.U ovom kompleksu postoji šesnaest zatvorenih terena za odbojku na pesku kao i četiri otvorena terena. 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar