Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u subotu u poseti Zapadnobačkom okrugu
Lokacija: Srbija i svet
26.06.2019.

U okviru kampanje Budućnost Srbije, u subotu, 29. juna, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posetiće Zapadnobački okrug.  

Posetu će početi u Sivcu, gde će se obratiti građanima u Sportskoj hali u 11 časova. Vučić će potom, u 12 časova, obići novoizgrađeni objekat specijalističkih službi Doma zdravlja u Kuli. Kampanja se od 13 časova nastavlja u Odžacima, na trgu 22. Oktobar. 
 
Građanima Apatina obratiće se u 14:30 časova ispred Predškolske ustanove Pčelica i novoizgrađenog objekta Jaslice. Tokom posete Apatinu, Vučić će u pratnji delegacije obići i najuspešnije izvoznike koji posluju na teritoriji apatinske opštine. 
 
U Somboru, na Trgu Svetog Trojstva, okupljenim građanima u 18 časova, osim Vučića obratiće se i predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić
 
U okviru kampanje Budućnost Srbije, Vučić obilazi okruge širom Srbije, sa ciljem da se građanima predstavi šta je do sada urađeno i koji su dalji planovi, ali i da čuje njihove sugestije i žalbe. 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar