Crédit Agricole na Poslovnom forumu Francuska – Balkan 2018
Lokacija: Srbija i svet
30.05.2018.

Crédit Agricole učestvuje na poslovnom forumu Francuska - Balkan 2018. koji se održava od 30. maja do 1. juna 2018. godine u Beogradu. Ovaj forum, u organizaciji agencije Business France, posetiće preko 400 učesnika iz 13 zemalja regiona.

Ove godine, zajednički nastup Crédit Agricole Srbija, Crédit Agricole Rumunija, CA CIB iz Beča na forumu u Beogradu pružiće mogućnost kompanijama iz zemalja Zapadnog Balkana da se sretnu sa njihovim predstavnicima, finansijskim stručnjacima i razmotre moguća partnerstva i nove poslovne aranžmane.

Karlos de Kordu, Predsednik Izvršnog Odbora Crédit Agricole Srbija, biće jedan od govornika na plenarnoj sesiji na temu: “Finansijska pomoć i izvori dostupni u regionu”, zajedno sa predstavnicima drugih finansijskih institucija.

Tokom trećeg po redu poslovnog foruma Francuska – Balkan biće organizovani okrugli stolovi i plenarne sesije na teme vezane za poljoprivredu, auto-industriju, energiju, infrastrukturu, IT I turizam.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar