Crédit Agricole podržava francusku kulturu i poslovnu ekspertizu
Lokacija: Srbija i svet
16.11.2018.

Crédit Agricole banka Srbija podržava Francusku nedelju koja se održava u Beogradu od 15. do 22. novembra 2018. godine u organizaciji Francusko-Srpske Privredne Komore. Kao predstavnik francuske ekonomije u Srbiji i član Francusko-Srpske Privredne Komore, Crédit Agricole banka učestvuje u brojnim događajima koji imaju za cilj promociju francusko-srpskih ekonomskih, istorijskih i kulturnih veza.

Francuska nedelja pod sloganom „Digitalne uspomene“ će danas biti svečano otvorena uz doček mladog francuskog vina Beaujolais nouveau i mini sajam francuskih proizvoda.
 
Svi koji traže posao imaće mogućnost da pogledaju ponudu poslova na Virtuelnom sajmu zapošljavanja i konkurišu online za odabrane pozcije. Sajam će trajati od 15. do 22. novembra na kome će, pored ostlih francuskih kompanija, i Crédit Agricole banka predstaviti svoju ponudu slobodnih radnih mesta i biti dostupna za razgovor sa kandidatima putem aplikacije za chat.
 
Francuska nedelja  se već tradicionalno održava u Beogradu, tokom meseca novembra, u nedelji dočeka mladog francuskog vina Beaujolais Nouveau (treći četvrtak u novembru) širom Francuske. Crédit Agricole banka Srbija poziva sve zainteresovane da se uključe u događaje organizovane povodom Francuske nedelje i osete deo francuskog duha i šarma širom Beograda.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar