Naše mesto na tržištu - III kvartalna konferencija za poslovođe
Lokacija: Srbija i svet
05.11.2018.

U periodu od 30. do 31. oktobra, u hotelu “Park” u Novom Sadu i restoranu “Mrkšićevi salaši” u Srpskom Itebeju, održana je konferencija za poslovođe za III. kvartal 2018. godine. Tema konferencija bila je ”Naše mesto na tržištu".  Tokom dva dana trajanja konferencije, na istoj je prisustvovalo preko 160 učesnika, od toga 136 poslovođa maloprodajnih objekata, ostatak su bili predavači i posetioci konferencije iz različitih sektora kompanije.

Predavači na konferenciji bili su: Rukovodilac operacija distributivnog centra Đurđevo  - Marija Hromiš, Rukovodilac operacija distributivnog centra Žitište - Marjan Grgić, Regionalni rukovodioci operacija, Rukovodilac marketing sektora – Sloboda Milivojev, Saradnik u marketing – Andrijana Marković, Category manager za voće i povrće – Dušan Đurić, dok je završna reč usledila od strane Generalnog direktora – Darka Bjeloglav.
 
U okviru I bloka konferencije, rukovodioci operacija distributivnih centara i regionalni rukovodioci operacija, analizirali su poslovanje PerSu marketa na svojim terenima u III. kvartalu 2018. godine u odnosu na II. kvartal 2018. godine. Tom prilikom prezentovani su efekti poslovanja maloprodajnih objekata,  identifikovane kritične tačke u poslovanju, dati predlozi unapređenja, ali i istaknuti najefikasniji maloprodajni objekti, koji su za postignute rezultate nagrađeni stimulativnim bonusom. II blok konferencije, bio je namenjen edukaciji poslovođa “Trendovima u maloprodaji“ i njihovom uticaju na ponašanje potrošača, ali i predstavljanju strategije tržišnog nastupa kompanije za 2019. godinu. U okviru III bloka konferencije marketing služba predstavila je nove PerSu loyalty kartice, ali i imidž kampanju koja je uveliko u toku.  Pored marketing novosti, u ovom bloku podsetili smo se standarda za voće i povrće koji su bili tema na prethodnoj konferenciji, kako bismo definisali gde smo sada u odnosu na prethodni kvartal.
 
Na kraju je usledila završna reč  generalnog direktora – Darka Bjeloglav. Tom prilikom definisali smo trenutnu tržišnu situaciju u maloprodajnom sektoru u Srbiji, predstavili plan strateškog pozicioniranja brenda PerSu u odnosu na konkurenciju, ali i konstatovali šta nam je to potrebno za dalji korporativni razvoj i unapređenje.
 
III. kvartalna konferencija organizovana je sa ciljem edukacije zaposlenih o najnovijim trendovima u maloprodaji, informisanja o novostima i strateškim planovima kompanije, ali i međusobno interkompanijsko upoznavanje i povezivanje zaposlenih. Poznajemo se i pomažemo jedni drugima, jer smo naučili da dobro ide u krug.
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar