Crédit Agricole Srbija dobitnik šampionskog pehara na 85. Međunarodnom sajmu poljoprivrede
Lokacija: Srbija i svet
18.05.2018.

Na sinoćnoj svečanosti „Veče šampiona“ na kojoj je šampionske pehare Novosadskog sajma za kvalitet proizvoda uručio pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vuk Radojević, Crédit Agricole banka bila je dobitnik specijalnog priznanja za Banku partnera 85. međunarodnog poljoprivrednog sajma.

U ime Crédit Agricole Srbija, šampionski pehar primila je Marija Marić-Mitrović, član Izvršnog odobra, rukovodilac za korporativno i poljoprivredno bankarstvo, koja je ovom prilikom izjavila:


- Crédit Agricole tim već deset godina aktivno učestvuje na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu podržavajući razvoj celog lanca: poljoprivrednih proizvođača, prehrambene industrije, dobavljača opreme i repromaterijala. To čini inovativnim proizvodima, ali i razmenom znanja i iskustva sa Francuskom koja je lider u agobiznisu u Evropi, a u cilju primene pametnih rešenja upravljanja farmom i povećanja profitabilnosti.

Tokom jučerašnjeg dana, u kongresnom centru Master održana je i Agro konferenciju na temu „Digitalizacija u poljoprivredi" organizovana u saradnji sa agencijom Business France. Na konferenciji su učestvovali predstavnici francuskih kompanija koje uspešno posluju u oblasti digitalne podrške poljoprivredi. Ovakav vid angažovanja ima za cilj da domaćim poljoprivrednicima prenese najnovija iskustva i trendove sa razvijenijih tržišta na kojima se intenzivnije primenjuju sve prednosti tehnološkog i digitalnog razvoja na poljoprivredu.

Crédit Agricole Srbija, kao banka partner sajma sa svojim zaposlenima biće prisutna tokom trajanja sajma poljoprivrede na štandu u Hali 1 Novosadskog sajma, kao i kod partnera – dilera vodećih brendova poljoprivredne mehanizacije.

                                                                                                                                                                    


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar