Poziv poslodavcima za obuku u angažovanju sezonskih radnika u poljoprivredi
Lokacija: Srbija i svet
01.03.2019.

Privredna komora Srbije – RPК Južnobačkog upravnog okruga u saradnji sa NALED-om i Gradskom upravom za privredu Grada Novog Sada, održaće obuku Angažovanje sezonskih radnika u poljoprivredi: novi zakonski okvir i on-line sistem za prijavu radnika. 

Obuka za poslodavce biće održana u ponedeljak, 4. marta od 10.00 do 12.30 časova u Regionalnoj privrednoj komori Južnobačkog upravnog okruga Novi Sad, u Ulici Narodnog fronta br. 10 na prvom spratu.
 
Tom prilikom biće predstavljen elektronski sistem za prijavljivanje sezonskih radnika u poljoprivredi odnosno portal www.sezonskiradnici.gov.rs 
Svi radnici prijavljeni preko tog portala imaju pravo na penzijsko i invalidsko osiguranje, kao i osiguranje u slučaju povrede na radu. 
 
Učešće na obuci je besplatno, a svoj dolazak poslodavci mogu da potvrde putem elektronske pošte na adresu: milena.jerosimovic@pks.rs najkasnije do 1. marta 2019. godine.
 
Foto: vojvodinainfo.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar