SuPer kutak za dečiji trenutak u Kaštelu Ečka
Lokacija: Srbija i svet
18.06.2019.

Manifestacija pod nazivom Kutak za dečiji trenutak održana je u nedelju, 16. juna, u dvorištu Kaštela Ečka, pod pokroviteljstvom PerSu marketa.  

Animatori i deca iz zrenjaninskih osnovnih škola ugostili su decu iz Dečijeg sela iz Sremske Kamenice. Iako je u nedelju temperatura bila iznad trideset stepeni, to nije sprečilo desetine osnovaca, da se okupe i plešu, igraju se i druže sa mališanima iz Dečijeg sela. 
 
Zanimljive kreativne i edukativne radionice poput prve pomoći, plesa i radionice za pravljenje medenjaka, pecanja i sviranja na cimbalu, bile su samo deo programa ovog super dečijeg kutka. Ipak, jedan gest na manifestaciji se posebno izdvojio. Jedna humana devojčica je tog dana proslavila svoj deveti rođendan i donirala sve poklone gostima iz Dečjeg sela. 
 
PerSu marketi su bili jedni od prijatelja ove društveno odgovorne manifestacije.  
 
-Na taj način smo još jednom pokazali kako zajedeno sa malo truda možemo mnogo da učinimo za ljude iz naših zajednica i da podsetimo sve oko sebe da Dobro ide u krug - poručuju iz PerSu marketa. 
 
 
 
 
  

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar